Beste Patiënten,

We begrijpen dat het voor iedereen rare tijden zijn.

De laatste weken worden wij opnieuw overspoeld met vragen en verzoeken. De telefoon staat continu rood gloeiend waardoor de wachttijd kan oplopen. Blijf gerust aan de lijn en dan helpt het onthaal u zo snel mogelijk verder.

Wij doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te verwerken maar dit vraagt soms wel wat tijd aangezien u niet de enige patiënt bent in onze praktijk.

Gelieve dus geduld te hebben en niet meerdere keren te bellen voor hetzelfde probleem als u nog niet bent verder geholpen.

Hierbij enkele richtlijnen:

  • Indien u moet worden terug gebeld –> Onze onthaalmedewerker noteert uw nummer en naam,  een arts/verpleegkundige zal u in de loop van de dag terug bellen.  Gelieve uw telefoon in het oog te houden.
  • Indien u  een voorschrift/document aangevraagd heeft –> u krijgt een bevestigingsmail van Beoogo zodra uw voorschrift of document is klaargemaakt. Hou er rekening mee dat dit soms tot 72u kan duren, vraag dus tijdig uw voorschriften aan.

Op deze manier proberen we het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken en kunnen we samen deze rare tijd doorkomen.

Bedankt voor jullie begrip

De Wijkpraktijk