//richtlijnen fysieke consultaties vanaf 4 mei 2020

richtlijnen fysieke consultaties vanaf 4 mei 2020

Beste patiënten,

Vanaf 4 mei kunnen afspraken voor acute zorg of chronische patiënten weer stilletjes aan ingepland worden. Om zo min mogelijk mensen tegelijkertijd in de wachtzaal te hebben, is elke consultatie op afspraak na telefonisch contact. Langskomen zonder afspraak is dus nog steeds niet mogelijk en heeft ook geen zin.  Bijgevolg is dus ook de vrije (kinder-) raadpleging niet meer van toepassing.

Indien u probleem ook via een videoconsultatie kan opgelost worden, dan wordt hier nog steeds de voorkeur aan gegeven. U mag dit gerust op voorhand melden.

Patiënten met een vermoeden van een corona besmetting of die in het gezin of nabije omgeving een corona besmetting hebben, krijgen nog steeds geen afspraak,  worden telefonisch verder geholpen en doorgestuurd indien nodig.

Hierbij enkele richtlijnen die u zeker moet naleven indien u op consultatie komt:

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht
  • Ontsmet uw handen als u de praktijk binnenkomt
  • Kom alleen naar uw afspraak (laat uw partner/kinderen thuis)
  • Een kind mag begeleid worden door max. 1 ouder/begeleider
  • Volg de instructies van onze medewerkers goed op
  • Neem plaats op de stoel die u toegewezen krijgt in de wachtzaal
  • kom stipt op tijd: niet vroeger, maar zeker ook niet later

Voor ieders zijn veiligheid is de consultatie duur opgetrokken naar 30 minuten zodat er voldoende tijd is tussen de volgende patiënt zodat we alles tussen 2 patiënten door kunnen ontsmetten. Hierdoor zijn er wel minder consultaties mogelijk per dag, gelieve hier begrip voor te hebben. 

2020-05-05T16:42:05+02:00 29 april, 2020|

Wachtpost

Adres: Lange leemstraat 187 2018 Antwerpen Tel: 0900 10 512