//De vrije raadpleging

De vrije raadpleging

De vrije raadpleging is er om u de dag zelf nog te kunnen helpen met een acute hulpvraag.  U kan er ook terecht voor het invullen van attesten en formulieren. Voor het bespreken en behandelen van meerdere klachten maakt u best een afspraak.

De vrije raadpleging is ENKEL bedoeld voor ingeschreven patiënten in de praktijk. Deze vindt dagelijks plaats. U kan zich aanmelden tussen 9u en 10u zonder afspraak, dit houdt niet in dat u voor 10u verder geholpen wordt. U wordt namelijk verder geholpen in volgorde van aanmelding. Gelieve u dus steeds te melden aan het onthaal zodat de onthaalmedewerker u op de lijst van de vrije raadpleging kan zetten. De dokter doet zijn/haar uiterste best om de wachttijd te beperken. Iedereen die zich voor 10u heeft aangemeld wordt zeker de dag zelf verder geholpen. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat wanneer het druk is, de wachttijd soms kan oplopen en u dus iets langer in de wachtzaal zal moet wachten.  Tijdens de vrije raadpleging heeft U geen vrije keuze van arts.

 

 

2019-05-02T12:17:37+02:00 2 mei, 2019|

Wachtpost

Adres: Lange leemstraat 187 2018 Antwerpen Tel: 0900 10 512